Marketteki mısır nasıl yapılır?
2022İçindekiler
Hazır bardakta mısır nasıl yapılır?
Bardakta Mısır Nasıl Yapılır?
- 1. adım: Küçük bir tencereye 3 bardak su koyup kaynatın. …
- 2. adım: Daha sonra kaynayan tencerenin üzerine bir süzgeç koyun.
- 3. adım: Süzülen mısırları süzgecin içerisine atın. …
- 4. adım: 10-15 dakika mısırların su buharında pişmesini sağlayın.
Hazır haşlanmış mısır nasıl yapılır?
Tencereye mısırların üzerini geçecek kadar sıcak su koyup, bir tatlı kaşığı şeker ekleyin ve mısırları 30 dakika boyunca haşlayın. Haşlanan mısırlarınızın üzerine tuz dökerek ya da tereyağ sürerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!
Dondurulmuş mısır nasıl yapılır şok?
Mısırları tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ekleyin. 10 dakika kadar pişirdiğiniz mısırları süzüp tekrar tencereye alın. Üzerine tereyağını ekleyip mısırların sıcağıyla eritin. Tuz ve dilediğiniz baharatları ekleyip mısırları kaselere bölüştürün.
Hazır mısırla ne yapılır?
Konserve Mısırlı En Güzel 40 Değişik Tarif
- #1 Yıldız Şehriye Salatası …
- #2 Yedikçe Yedirten Mısırlı Ton Balıklı Meze Videosu. …
- #3 Yedikçe Yediren Yoğurtlu Arpa Şehriye Salatası …
- #4 Hazır Yufkadan Pizza Börek Tarifi. …
- #5 Kaşık Kaşık Yedirten Karnabahar Salatası …
- #6 Köz Biberli Yoğurtlu Patates Salatası Tarifi. …
- #7 Konserve Mısır.
Hazır paket süt mısır nasıl yapılır?
Evde Süt Mısır Tarifi Nasıl Yapılır?
- Dondurulmuş mısırlar bir tencereye alınır. Üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edilir. 10 dk pişmeye bırakılır.
- Pişen mısırlar bir süzgece alınır güzelce süzülür.
- Tekrar tencereye alınır. Sıcakken tereyağını ekleyin. Tuz ve istediğiniz baharatları ekleyerek 1-2 kere karıştırın.
Jul 8, 2017
Bardakta mısırın içine ne konur?
Üzerine koyacağımız kegire konserve mısırları dökerek 10-15 dakika arasında su buharında ısıtalım. Ardından kaseye alacağınız mısırları, tereyağ ya da margarin ile karıştıralım. Daha sonra tuz, karabiber, limon ve pul biber, tercihen sarımsak tozunu mısırlara ekleyelim.
Hazır konserve mısır nasıl yapılır?
Küçük bir tencereye, 3 bardak su koyup kaynatalım. Üzerine koyacağımız kegire konserve mısırları dökerek 10-15 dakika arasında su buharında ısıtalım. Ardından kaseye alacağınız mısırları, tereyağ ya da margarin ile karıştıralım.
Buzluktan cikan mısır nasil pisirilir?
Düdüklü tencereye 2 adet derin dondurucudan çıkarılmış mısır, 8 su bardağı soğuk su konulacak ve düdüklü tencerenin kapağı kapatılacak. Ocak ısısı normal (orta ateş) ısı konumuna ayarlanacak. Düdüklüden buhar çıkmaya başlayınca; düdüklü tencerenin modeline göre, üzerindeki ağırlığı takılacak veya mandalı indirilecek.