Istanbul varlık yönetim şirketi kimin?
2022İstanbul Varlık Yönetim A.Ş. kimdir? 2008 yılında Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu onayı ile kurulup 2009 yılında faaliyete başlayan, Türkiye'nin önde gelen finansal holding şirketi Ünlü Yatırım Holding A.Ş.'nin pay sahipliğinde faaliyet gösteren, 500.000'den fazla borçluya hizmet veren bir şirkettir.
İçindekiler
- 1 Varlik şirketine borcum var mi?
- 2 Gelecek varlık sahibi kimdir?
- 3 Varlık şirketine borç nasıl ödenir?
- 4 Varlık şirketleri icra takibi yapabilir mi?
- 5 Varlık şirketlerinde borcun zaman aşımı ne zaman biter?
- 6 Borçlar nerede gözükür?
- 7 Gelecek Varlık hangi bankanın?
- 8 Gelecek Varlık borç ödenmezse ne olur?
Varlik şirketine borcum var mi?
Eğer bir Varlık Yönetim Şirketi'ne borcunuz olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki şirketleri arayarak ve/veya e-posta göndererek borcunuzu sorgulatabilirsiniz. İletişime geçtiğiniz halde size dönüş sağlanmadığını düşünüyorsanız [email protected] hesabımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Gelecek varlık sahibi kimdir?
Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş. bir Fiba Grubu iştirakidir. Fiba Grubu'nun finans sektöründeki yatırımları bankacılık, leasing, faktoring, sigortacılık ve tahsili gecikmiş alacakların takibi alanlarındayken, finans dışı yatırımları perakendecilik, gayrimenkul, yenilenebilir enerji ve turizm sektöründedir.
Varlık şirketine borç nasıl ödenir?
Dosya yetkilinizle görüşerek telefonla veya internet sitemiz üzerinden ödeme planınızı oluşturabilirsiniz. Kabul ettiğiniz teklife göre hazırlanan protokol dökümanı, talep etmeniz durumunda faks veya e-posta yoluyla sizinle paylaşılır. Tercih ettiğiniz banka ve ödeme yöntemine göre detaylı bir SMS iletilir.
Varlık şirketleri icra takibi yapabilir mi?
Müşteriler borçlarının ilgili Varlık Yönetim Şirketine devredildiğini banka şubelerinden teyit edebilirler. Varlık Yönetim Şirketleri icra ve dava dosyalarında işlem yapabilmek için alacağın devir alındığını gösteren temlik beyanını ilgili dosyaya ibraz etmek zorundadır.
Varlık şirketlerinde borcun zaman aşımı ne zaman biter?
Aynı kural, 5411 sayılı Bankacılık Kanunu'nun 141. maddesinde de benimsenmiş olup; anılan maddede; "Bu kanundan kaynaklanan Fon alacaklarına ilişkin dava ve takiplerde zamanaşımı süresi 20 yıldır" hükmüne yer verilmiştir.
Borçlar nerede gözükür?
Vatandaşlar bankalara olan borçlarını internet üzerinden sorgulamaya devam ediyor. Birçok banka mobil uygulamalarına giriş yapıldığında borç miktarlarını göstermektedir. Birden fazla bankaya borcu olan kişiler ise E-devlet üzerinden ya da Kredi Kayıt Bürolarından borçlarını öğrenebilmektedir.
Gelecek Varlık hangi bankanın?
İSTANBUL (AA) – Garanti Bankası tarafından gerçekleştirilen tahsili gecikmiş bireysel alacak satışında Gelecek Varlık, toplam 649,3 milyon lira anaparaya sahip 2 ihaleyi kazandı.
Gelecek Varlık borç ödenmezse ne olur?
Varlık yönetim şirketine devredilen borcunuzu karşılıklı anlaştığınız koşullarda ödemezseniz ise bir sonraki aşamada hukuk büroları devreye girecektir. Borcunuzu devralan bir avukatlık şirketi sizinle iletişime geçecek ve borcun tahsili için yasal işlem başlatacaktır.