Chrysamed çiçeklere sıkılır mı?
2022Çünkü Chrysa su moleküllerinin yüzey gerilimini alarak haşerenin solunumuna direk etki etmesini sağlamaktadır. Chrysamed insanlar, hayvanlar, bitkiler ve çevremize zarar vermeden, herkes tarafından kolayca kullanılabilmektedir.
İçindekiler
- 1 Chrysamed insektisit bitkilerde nasıl kullanılır?
- 2 Chrysamed insektisit zehirler mi?
- 3 Chrysamed kuşlara zarar verir mi?
- 4 Chrysamed Konsantre nasıl kullanılır?
- 5 Insektisit böcek ilacı nasıl kullanılır?
- 6 Insektisit ne zaman atılır?
- 7 Insektisit insana zarar verir mi?
- 8 Biçer sinek ilacı insana zarar verir mi?
Chrysamed insektisit bitkilerde nasıl kullanılır?
Chrysamed Insektisit uygulaması da diğer böcek ilaçlarından farklıdır. Böceklerin bulunabileceği, konabileceği veya geçebileceği her yere bol miktarda ve mümkün olan en ince ayarda püskürtülerek uygulanır. Normalde tek bir uygulama yeterlidir.
Chrysamed insektisit zehirler mi?
Chrysamed insektisit haşereleri toksik etkiyle değil, biyolojik etkiyle yok eder. Biyolojik etkili ilaçlar haşereyi toksik etkili ilaçlar gibi anında öldürmezler.
Chrysamed kuşlara zarar verir mi?
Chrysamed İnsektisit adlı spreyi alın. Bu spreyi kuşlara-kafeslere-yuvalıklara kullanabilirsiniz. Kimyasal bir üründür fakat su bazlı olduğundan zararı azdır.
Chrysamed Konsantre nasıl kullanılır?
Kullanım şekli: Chrysamed Konsantre EC,yi haşerelerin üzerine doğrudan sıkmanız şart değildir, Chrysamed Konsantre EC, yi haşerelerin bulunabileceği, konabileceği veya geçebileceği açık ve kapalı alanlara ULV (soğuk sisleme) veya el ve sırt pülverizatörleriyle çok ince bir şekilde bol miktarda uygulayınız.
Insektisit böcek ilacı nasıl kullanılır?
İlaç su ile karıştırılarak kullanılır. İlaç, önce ayrı bir kapta az miktarda su ile karıştırılır. Aletin deposunu yarıya kadar su ile doldurup karıştırıcısını çalıştırarak hazırlanmış ilacı içine dökünüz ve üzerini su ile tamamlayınız. Hazırlanmış ilacı aynı gün içinde kullanınız.
Insektisit ne zaman atılır?
İlaçlamanın yapılacağı zaman, mümkünse sabah ve akşam saatlerinde olmalıdır. Gündüz ve sıcak saatler, ilaçlama için uygun saatler değildir. Bu arada rüzgara da dikkat etmek zorundayız. İlaçlama yaparken karşıdan esen rüzgar, ilacı doğrudan bizim üzerimize getirecektir.
Insektisit insana zarar verir mi?
Organofosfatlı ve karbamatlı insektisitler ise etkilerini doğrudan doğruya periferal ve merkezi sinir sistemi üzerinde göstererek canlı yaşamını tehdit etmektedir.
Biçer sinek ilacı insana zarar verir mi?
Biçer Kimya ilaçları modern üretim altyapısıyla çevreye ve insan sağlığına uygun, hijyenik şartlarda üretilmektedir.