5664 ne kadar ücret alıyor?

2022 By admin 0

5664 güvenli, kolay ve hızlı sigorta sorgulama yapılabilen bir mobil servis sistemidir. 5664 ile kaza, hasar, poliçe, tutanak, mağdur, değişen parça ve araç detay sorgulamaları hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabilir. Sorgulama ücreti tüm vergiler dahil 15 TL'dir.

Ücretsiz araç sorgulama nasıl yapılır?

e-Devlet araç hasar kaydı sorgulamak için izleyebileceğiniz adımlar aşağıdaki gibidir:

  1. e-Devlet sistemine şifreniz ile giriş yapın.
  2. e-Hizmetler kısmına “Trafik Poliçe ve Hasar Bilgileri Sorgulama” yazarak ilgili sayfayı seçin.
  3. Açılan ekrana aracınıza ait istenilen bilgileri yazarak ücretsiz olarak hasar kaydına ulaşın.

23 Oct 2017

5664 detay sorgulama nasıl yapılır?

Plaka ile hasar kaydı sorgulama Plakayı yazın, TURKCELL, TüRK TELEKOM, VODAFONE 5664'e gönderin. Aracın plakası değişmiş olsa bile, hasar geçmişi hemen cebinize gelir. Şase ile araç hasar sorgulama yapmak için HASAR BOŞLUK S BOŞLUK ŞASE NUMARASI yazılarak 5664'e gönderebilirsiniz.

5664 değişen parça sorgulama nasıl yapılır?

Hasar geçmişi sorgulamak için: Aracın plakasını bitişik bir şekilde yazıp (34xyz34 gibi) 5664'e SMS atın. Eksper raporu olan kazalarda değişen araç parçalarını öğrenmek için: “PARÇA” yazıp boşluk bırakın, araç plakasını bitişik bir şekilde yazıp (34xyz34 gibi) boşluk bırakın, “HASAR TARİHİ” yazın ve 5664'e SMS atın.

5664 ne işe yarar?

Turkcell, Avea, Vodafone ile anlasmalı olarak devreye alınmış olan SMS projesi ile kişiler mesaj atarak arabalarının hasar geçmişlerini, mağdur bilgilerini, trafik poliçelerinin olup olmadığını Turkcell, Avea, Vodafone “5664”e mesaj atarak sorgulayabilirler. 5664 SMS sorgulama hizmeti ücretlidir.

Bir arabanın geçmişini nasıl öğrenirim?

5664 SMS sorgulama hizmeti ücretlidir. Ücretlendirmeler tüm operatörler için sorgulama başına 15 TL' dir. Plakayı yazın, TURKCELL, TÜRK TELEKOM, VODAFONE 5664'e gönderin. Aracın plakası değişmiş olsa bile, hasar geçmişi anında cebinize gelsin.

Aracın kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Araç plaka bilgilerini sorgulamak için 5664 numarasını kullanabilirsiniz. Böylece kısa bir süre içerisinde plaka numarasından sorgulama işlemi yaptırabilirsiniz. Yine plaka kimin adına kayıtlı olduğunu öğrenmek konusunda da pratik bir yol bulmuş olursunuz.

Araç detay sorgulama nasıl yapılır?

Aracın şasi numarasıyla tüm detay bilgilerini öğrenmek için DETAY BOŞLUK S BOŞLUK ŞAŞİ NUMARASI'nı yazıp 5664'e sms gönderin. Araca ait değişen parça bilgilerini sorgulamak için PARÇA BOŞUK PLAKA BOŞLUK KAZA TARİHİ'ni yazıp 5664'e sms atın.

Tramer detayı nasıl öğrenilir?

Tramer sorgulama yapmak için yapmanız gereken tek şey sorgulamasını yapmak istediğiniz aracın plakasını büyük harflerle ve boşluk bırakmadan 5664'e SMS göndermeniz. Örneğin 34AB123 şeklinde yazdığınız plakayı 5664 göndermeniz aracın Tramer kaydının olup olmadığını size bildirir.