2011 Hyundai Accent Era triger kayışı kaç km de değişir?

2022 By admin 0

Ortalama kayışın değişim süresi birçok markada 60.000 km olup süre bazlı olarak 4 yıl gibi bir zaman dilimi verilmektedir. Aracınızdaki triger kayışı 4 yıllık süreyi doldurmuş ve halen belirlenen km'ye gelmemiş olsa bile değiştirilmesi gerekir.

Hyundai Accent Era triger kayışı kaç km de değişir?

Hyundai Accent Era Triger kayışının değişimi sadece ömrünü doldurduğu zaman gerçekleştirilmez. 3 yıldan kısa süre içerisinde 90 bin kilometre gitmesi durumunda triger kayışı kontrol edilir ve genellikle değiştirilir. Ortalama 90 bin kilometre ya da 3 yıl içerisinde Hyundai Accent Era triger kayışı değiştirilmelidir.

Hyundai Accent Era 1.5 dizel triger seti ne zaman değişir?

Aracınız hayırlı olsun, Aracınızın Trigeri Zincir. Rölantide şıngırtı gelmediği sürece zincir değişmez. Bu 60 bin km de de olabilir, 250 bin km de de.

Hyundai Accent Blue 1.6 triger kayışı kaç km de değişir?

Kısacası 90 bin kilometre ya da 3 yıl içerisinde kayış değiştirilmelidir.

Triger kayışı kaç bin km de değişmeli?

Servisle görüştüğümde triger seti değişiminin 80 bin km'de yapılması gerektiğini belirtti.

Triger kayışı fiyatı ne kadar?

Az önce de bahsettiğimiz gibi, triger kayışları, araçların marka ve modeline göre değişen tipte üretiliyorlar. Doğal olarak da fiyatları değişken. 70 TL ile 400 TL arasında bir fiyat ortalamasına sahip olan triger kayışının değişimi için yetkili teknik servis ücreti de ödemeniz gerekeceğini unutmamanızı hatırlatırız.

Triger kayışı koparsa ne olur?

Özetle triger kayışının kopması durumunda, otomobilin krank mili, supaplar, pistonlar ve diğer bunlara bağlı parçalar hasar görür. Birbiriyle eş zamanlı çalışan bu parçalar aslında bir zincirin halkalarını oluşturur. Triger kayışı değişim süresi geçtiğinde ise kopmalar meydana gelir.

Hyundai i30 triger kayışı kaç km de değişir?

Getiz 1.4 triger kayışı bile 90 bin km'de değişiyor.

Accent Blue triger değişimi kaç km?

Hyundai Accent Blue Triger Kayışı Kaç Km'de Değişir ? Bunun için Hyundai firmasının belirlemiş olduğu km + yıl süresi baz alıunmaktadır. Hyundai oto servisleri 60.000 Km yada 4 yıl'da bir triger setinin değişmesi gerekmektedir.