Üsküdar Üniversitesi Psikoloji hangi fakültede?

2022 By admin 0

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi bünyesinde; Felsefe, Psikoloji, Psikoloji (İngilizce), Sosyoloji, İngilizce Mütercim Tercümanlık, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) ve Tarih bölümleri olmak üzere 8 programda lisans diploması verilmektedir.

Üsküdar Üniversitesi Psikoloji bölümü hangi yerleşkede?

Altunizade Merkez YerleşkeÜsküdar Üni.

Üsküdar Üniversitesi Güney yerleşkesinde hangi bölümler var?

İletişim Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin yer aldığı Güney Yerleşke, Üsküdar-Çekmeköy Metrosu ile metrobüse yürüme mesafesindeki konumu ile kolay ulaşım imkânına sahiptir.

Üsküdar Üniversitesi Bölümleri Nerede?

  • Üniversite Yerleşkeleri.
  • Altunizade Merkez Yerleşke.
  • Üsküdar Çarşı Yerleşke.
  • Altunizade Güney Yerleşke.
  • Tıp Fakültesi NP Yerleşkesi.
  • NP Diş ve Sağlık Yerleşkesi.

Üsküdar Üni İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi nerede?

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, üniversiteler, Türkiye, İstanbul, Üsküdar, Altunizade Mah., Haluk Türksoy Sok., 14 – Yandex Haritalar.

Üsküdar Üniversitesi tam olarak nerede?

TEM Otoyolu'ndan Geliş Ümraniye-Üsküdar çıkışından girerek anayoldan ayrılmadan doğruca devam edilir. Çamlıca Tüneli ve Altunizade Köprüsü'nü geçtikten sonra Kısıklı Caddesi devamından Üniversite Sokağı No:14'de Merkez Yerleşkeye varılır.

Üsküdar Üniversitesi Marmaraya yakın mı?

Bu Tren hatları Üsküdar Üniversitesi yakınından geçiyor: MARMARAY (ATAKÖY – PENDIK), MARMARAY (HALKALI – GEBZE).

Sağlık Bilimleri Fakültesinde hangi bölümler var?

Ø Özel hastanelerde ve devlet hastanelerinde, Özel eğitim merkezlerinde, Özel kliniklerde, Spor kulüplerinde, Spor ve fiziksel uygunluk merkezlerinde, Yaşlı bakım merkezlerinde, Üniversitelerde (akademisyen olarak), Ortez-protez merkezlerinde, Birinci basamak sağlık hizmetlerinde, Endüstri alanlarında, Kaplıca …